Стрелба беше открита в търговски център в американския град Ел

...
Стрелба беше открита в търговски център в американския град Ел
Коментари Харесай

Стрелба в търговски център в Тексас, има много жертви

Стрелба беше открита в търговски център в американския град Ел Пасо, щата Тексас, има доста жертви и ранени, само че броят им не се прецизира от локалната полиция, заяви CNN.

По данни на околните лечебни заведения 22-ма ранени са признати за лекуване, някои са с заплаха за живота. Властите оповестиха, че има арестувани трима обвинени за нападението. Районът към комерсиалния център към момента е отцепен.

Voice of America обаче съобщи, че при стрелбата са починали 18 души. Полицията е съобщила за случая в Туитър и е предизвестила локалните поданици за заплахата. VoA се базира на локалния канал KTSM, който цитира източник от полицията с изказванието за 18 убити. Радиото напомня, че предходната неделя при всеобща пукотевица на фестивал в северната част на Калифорния бяха убити трима души, включително две деца, а нападателят се самоуби.

Според разкази на очевидци, в магазин от веригата „ Уолмарт ” са нахлули двама мъже с пушки, които произвели не по-малко от 10 изстрела. В обществените мрежи се появиха и фотоси на един от хипотетичните стрелци.

Президентът Доналд Тръмп е осведомен за случая и екипът му продължава да следи развоя на обстановката, той беседва с основния прокурор на Съединени американски щати Уилиъм Бар и с губернатора на Тексас Грег Абът, оповестяват от пресцентъра на Белия дом.„ Ужасна пукотевица в Ел Пасо. Съобщенията са доста неприятни, има доста убити. Обсъдих с губернатора на щата Грег Абът случилото се и му подсигурявах цялостната поддръжка на федералното държавно управление за реакция на случая “, написа Тръмп в Туитър. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР