Стразяващо аудио улови последните моменти, когато малък самолет губи и

...
Стразяващо аудио улови последните моменти, когато малък самолет губи и
Коментари Харесай

Аудио запечатва момента, в който малък самолет губи и двата си двигателя, преди да се разбие на магистрала във Флорида, убивайки 2

Стразяващо аудио улови последните моменти, когато дребен аероплан губи и двата си мотора и се разрушава върху натоварена автомагистрала във Флорида покрай богат анклав в Неапол, убивайки двама души на борда на самолета в петък.

„ Hop-A-Jet 823, загуби и двата мотора, незабавно “, водачът на реактивния аероплан Bombardier Challenger 600 съобщи на близката контролна кула.

„ Кацам спешно. Готови сме за кацане, само че няма да стигнем до пистата. Загубихме и двата мотора “, споделя водачът, преди звукът да замлъкне, като в последна сметка самолетът се разрушава на междущатска автомагистрала 75.

Самолетът, пренасящ петима души на борда, е изхвърчал от летището на Държавния университет на Охайо в Кълъмбъс малко след 13:00 часа. Петък и пътуваше за летището в Неапол, когато заяви за щета в мотора, заяви летището в Неапол на WBBH.

Тъй като самолетът не доближи дестинацията си, водачът наподобява направи финален опит да приземи самолета на автомагистралата, само че се разруши към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР