Strauss Orchestra Vienna са подготвили една специална изненада за всичките

...
Strauss Orchestra Vienna са подготвили една специална изненада за всичките
Коментари Харесай

Звезда на австрийската опера пристига с Strauss Orchestra Vienna в НДК

Strauss Orchestra Vienna са подготвили една специфична изненада за всичките си правилни български почитатели на 8 декември 2017 година, когато в Зала 1 на НДК ще изнесат своя най-нов величествен театър.

Към истинския австрийски оркестър ще се причисли и блестящата и позната в цяла Европа солистка, колоратурният сопран Елизабет Ярман.

Певицата печели интернационална популярност поради неповторимия си певчески гений, композиция от извънредно изразителен и мощен глас, смесен с внимателен източен акцент. Освен с невероятните си гласови данни, Елизабет печели публиката и с извънредно мощното си артистично наличие, изключително що се отнася до по-леките, комедийни функции – неин специалитет. Успешно се превъплъщава в най-обичаните функции от безсмъртни типичен творби като Папагена във " Вълшебната флейта " от Моцарт, Гретел в " Хензел и Гретел " на Хъмпърдинг, Франци в Щраусовата " Виенска кръв ", Щаси - “Царицата на чардаша ” от Калман и други

По случай коледните и новогодишните празници, от продуцентска компания АРТ БГ са планували промоционални условия за билетите за концерта на Strauss Orchestra Vienna, които ще станат ясни напълно скоро. Билети може да закупите на касите на " Ивентим " и онлайн.

Репертоарът на Strauss Orchestra Vienna на 8 декември е квалифициран особено за софийската аудитория и ще включи с изключение на обичаните щраусови композиции, по този начин и многообразие от форми на типичен танци и не на последно място ловко подбрани оперетни фрагменти. На сцената, както постоянно, ще дирижира брилянтният Петер Гут - интернационално приет експерт по творчеството на Йохан Щраус. Извел Виенската Оркестра на турнета в съвсем всички страни в Европа, Азия, Америка, Петер Гут е и един от дребното диригенти в света, които управляват оркестъра с цигулка в ръка.

Наричани още “Крале на валса ”, по традиция от десетилетия насам Strauss Orchestra Vienna ще се включат и в нормалния новогодишен концерт във Винер Концертхаус, Виена, на 31 декември тази година. Радващи се на безчет блестящи изяви в значими музикални фестивали, оркестърът изпълва залите с гости от целия свят, пристигнали да се насладят на незабравимо преживяване с безсмъртната класическа музика от Йохан Щраус.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР