Страцимир Петков, общински съветник от групата на БСП в Ловеч,

...
Страцимир Петков, общински съветник от групата на БСП в Ловеч,
Коментари Харесай

Общински съветник от БСП в Ловеч подава оставка, напуска и партията

Страцимир Петков, общински консултант от групата на Българска социалистическа партия в Ловеч, подава оставка, а до няколко дни има намерение да напусне и партията, удостовери той пред Българска телеграфна агенция.

Петков е член на Българска социалистическа партия от 20 години, а от 10 години е общински консултант. По думите му чака се оставката му да бъде призната от Общинската изборна комисия в Ловеч. „ До два дни ще напусна и партията. Това е премислено решение. Още на Конгреса на Българска социалистическа партия на 11 февруари виждах, че пътищата ни се разделят. Тогава гласувах за смяна на ръководството, което дърпа партията надолу. Трябва да има смяна, каквато и да било, с цел да има развиване. Виждам, че хората инакомислещи като мен не биват приобщавани, а оставяни да си потеглят “, разяснява решението си Страцимир Петков.

Той изрази несъгласието си с кадровата политика на партията на национално и локално равнище. Според него би трябвало да се промени уставът и да се вкара мандатност на фрагментите, с цел да „ няма безконечни общински съветници, кметове и национални избраници “.

„ Като представител на дребния бизнес в града от самата партия не виждам припознаване в нас като конструкция. Забравени сме даже от личните си партии “, сподели още Петков.

Като различен претекст дефинира приемането на хартиената бюлетина, което съгласно него е било голяма неточност и което партията гласоподава.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР