Стратегията за развитие на корейците или “Plan S”, както го

...
Стратегията за развитие на корейците или “Plan S”, както го
Коментари Харесай

Kia ще представи 7 нови „електрички“ до 2026 година

Стратегията за развиване на корейците или “Plan S”, както го назовават от KIA, има за цел да преобразува изцяло марката, като това стартира с новото лого на компанията, което бе показано през миналата година и символизира новото начало за корейската компания.

Шефът на компанията Хо Сънг Сонг, съобщи че KIA възнамерява да пусне на пазара седем нови електрическия автомобил през идващите пет години, като през това време да обнови и наличните такива. За задачата ще бъде употребена новата E-GMP платформа на Hyundai Motor Group, която предлага потенциал на зареждане от 800 волта, както и над 390км пробег на ток. Ръководителят на компанията съобщи още, че “KIA ще се трансформира в марка, която да зарадва и въодушевява клиентите търсещи новаторското преживяване. “

Новите разработки на електрически коли ще бъдат в няколко сегмента, като чакаме седан, хечбек, както и няколко кросоувъра в обновената гама на марката. Друга цел, която корейците си слагат е достигането на 800 хиляди продажби при електрическите возила до 2030 година, както и разширение на мрежата от зарядни станции, които да бъдат употребявани от техните клиенти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР