Стратегията на Маями да отпишат сезона и да избират високо

...
Стратегията на Маями да отпишат сезона и да избират високо
Коментари Харесай

Маями разпродават отбора, пратиха двама титуляри в Хюстън

Стратегията на Маями да отпишат сезона и да избират високо в драфта през пролетта закупи нови измерения с пращането в хюстън на двама титуляри в офанзивата. Лидерът на офанзивната линия Ларъми Тънсил и уайд рисийвърът Кени Стилс ще играят към този момент за „ тексасците”. Срещу тях Маями получиха корнърбека Джонсън Бадемоси и Джулиън Девънпорт, който ще се причисли към най-безобразната офанзивна линия в цялата лига.

Двата тима размениха и избори в драфта. Маями получиха селекции в първия кръг през 2020 и 2021 година и във втория през 2021 година За Хюстън отпътуваха избори в четвъртия кръг следващата година и в шестия през 2021-а.
Двете нови попълнения на „ тексасците” идват със сериозен багаж. Тънсил неведнъж е бил спипван с марихуана, като негово видео надрусан и с бонг в ръка, оповестено в деня на драфта през 2016-а, докара до сриването му чак до №13. Стилс пък в последния месец подложи на гневна офанзива притежателя на отбора Стивън Рос, който е измежду най-щедрите донори на рижата прическа, заемаща поста президент на Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР