Стратегията на ЕС за Дунавския регион се състои от 12

...
Стратегията на ЕС за Дунавския регион се състои от 12
Коментари Харесай

ИНОЕЪР допринася към темата Иновации и дигитализация на Стратегията на ЕС за Дунавския регион

Стратегията на Европейски Съюз за Дунавския район се състои от 12 предпочитани области като една от тях е подвижността, само че измежду тях са също построяването на потенциал, познания и други Иновациите и дигитализацията обаче са избрани като неизменима част от развиването на всички области. Опитът на новаторския план ИНОЕЪР демонстрира, че усъвършенстването на подвижността не би било допустимо без потреблението на цифрови данни, само че и че не трябва да се подценяват други значими фактори. Такива са позитивната социална настройка, която се реализира посредством добра осведоменост, както и включването на необятен кръг от заинтригувани страни.

На 22-ри септември се проведе конференция на тематика " Иновации и цифровизация ", проведена от Словашкото посланичество на Стратегията на Европейски Съюз за Дунавския район, която събра над 170 специалисти от обществения и частния бранш. Проф. Станимир Кабаиванов от Пловдивския университет показа плана ИНОЕЪР като образец за план, превръщащ София в интелигентен град. Той подчертава освен върху неговата иновативност и високотехнологична работа с големи масиви данни и изкуствен интелект, само че и върху научените досега уроци от цялостната работа.  

По време на полемиката специалисти потвърдиха, че ще вземат под внимание рекомендациите на София за по-голяма еластичност в измерването на показателя на нововъведенията, представян в Сравнителния разбор на европейските нововъведения. Освен това споделиха, че осъзнават потребността от все по-задълбочена обмяна на познания и опит, изключително на отрицателен подобен, с цел да се избегне повтаряне на към този момент позволени неточности. Холистичният метод, който екипът на ИНОЕЪР употребява, беше избран като основен за постигането на устойчива екосистема.

Повече за събитието можете да научите . Подобна стратегия на конференцията можете да разгледате . Презентацията, която план ИНОЕЪР показа е достъпна . 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР