Стратегическите учения Център-2019“, които ще съберат повече от 128 000

...
Стратегическите учения Център-2019“, които ще съберат повече от 128 000
Коментари Харесай

В Русия започват стратегическите учения Център-2019

Стратегическите учения „ Център-2019 “, които ще съберат повече от 128 000 военнослужещи, стартират в понеделник и ще продължат до 21 септември, заяви РИА Новости.
Министерството на защитата на Русия заяви, че естеството на ученията ще бъде отбранително, а военният отдел предложения всички военни аташета, упълномощени в Москва, да посетят маневрите, съобщи БГНЕС.
В допълнение към персоналния състав, се планува да вземат участие допълнително от 20 хиляди единици военна техника и оръжия и към 600 самолета, а някои епизоди от ученията ще се проведат " по обособени проекти " на площадките за образование на страните-партньори. В главните военни маневри на Руската федерация тази година ще вземат участие военните контингенти Китай, Пакистан, Казахстан, Киргизстан, Индия, Таджикистан и Узбекистан.
Според пресслужбата на Централния боен окръг по време на ученията ще бъдат създадени въпросите за потреблението на силови групи за решение на проблемите на битката с интернационалния тероризъм и обезпечаването на сигурност в района на Централна Азия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР