Стратегическите учения Център-2015, които се провеждат на 20 полигона на

...
Стратегическите учения Център-2015, които се провеждат на 20 полигона на
Коментари Харесай

Русия демонстрира бойната си мощ

Стратегическите учения " Център-2015 ", които се организират на 20 полигона на Централния боен окръг, са следващата проява на бойната мощност на Русия. 100 000 военнослужещи, 7000 единици техника, авиация и кораби " репетират " взаимоотношение при битка с тактическия съперник. От позициите на полигона Аданак в Дагестан по "врага " стрелят самоходните оръдия 2С9 «Нона-С». След тях вървят БТР-ите.

В Челябинска област пък работи разследваща група. Снайперистите стрелят право в задачата и "обезвреждат " главатаря на терористичната група, оповестява тв канал "Звезда ". После идва ред на мотострелковата част. Самоходните гаубици «Мста» покриват с огън "базата " на съперника. Всички тези задания персоналният състав извършва в хода на багра, без всевъзможен сюжет.



В Оренбургска област военното си майсторство демонстрират инженерите. Задачата им е да замаскират напредването на железопътен команден пункт. Едната част от него е покрита с маскировъчна мрежа. Другата част от вагоните е покрита със специфични щитове по този начин, че даже и на два метра разстояние не може да се разбере, че вътре има хора.



Ежедневно съветските военни се сблъскват със стотици нови професионални задания, доста от които би трябвало да се решат за пръв път.

Стратегическото командно-щабно обучение "Център-2015 " ще се организира до 20 септември.

Превод: БЛИЦ






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР