Стратегическите цели на СДС и България за Прехода – НАТО

...
Стратегическите цели на СДС и България за Прехода – НАТО
Коментари Харесай

СДС-Варна: Европейски доходи и равенство пред закона – само това си струва високата цена на прехода

Стратегическите цели на Съюз на демократичните сили и България за Прехода – НАТО и Европейския съюз бяха изпълнени. Но Преходът ще приключи, когато жителите на България имат европейски приходи и Република България се ръководи с правилата на законопослушанието.

Само тогава високата цена на Прехода ще си коства. Това записа в политическата си декларация през днешния ден Областната и Общинска конференция на СДС-Варна.

В документа се показва още, че визията на СДС-Варна за Националната конференция и всички политически конгреси на Съюз на демократичните сили, препоръчана с решение на Общинския съвет на Съюз на демократичните сили, бе България в Европа да бъде Европа в България ”. СДС-Варна, признава мотото „ Европейски жители с европейски приходи ”.

Десният план за Република България може да бъде мотор на политическия модел, на политическото развиване, когато има прекъсване на деморализацията /прекратяване на доктрината „ Луканов ”/ и чиста и ясна работеща правосъдна система, водеща до тъждество пред закона.

СДС-Варна, е за независимо присъединяване в избори, без да фетишизира това и отчитайки заплахата от ясния проблем с популизма и агресивното политическо говорене. Решението на Народно събрание от юни 2018, импортирано от варненската организация, за присъединяване в локалните избори е доказателство за демократичните устои на партията.

СДС-Варна, счита, че патриотизмът не изключва лоялността към НАТО и Европейски Съюз, а би усъвършенствал системите на ръководство и би способствал за догонващ ритъм и скорост на развиване на Рупублика България по отношение на Европа.

Безпардонното отношение на някои партии от така наречен достоверна десница и техните реакции, последващи обществените събития, а не създаващи ги, е доказателство за недостиг на историческа памет и липса на тактика за България.

Политико-икономическият напредък, тъждество пред работеща правосъдна система и патриотизмът са детайли от развиването на България, които дружно със опазване на обичайните ни полезности, съставляващи базовия морал на българската нация, са неотменима част от европейския морал.

За град Варна и Варненска област ние ще работим твърдо, зпазвайки заложената от партията политическа визия, изрично заявявайки, че в ръководството или в съпротива ще съблюдаваме правилата на съдружната политика сред дребния и огромния сътрудник в дясно, с който до момента работихме, а точно:

- компетентност, професионализъм, знание
- отсяване на значимото и неважното
- отговорност за ръководството по отношение на вота на гласоподавателите и ползите на Варна
- поемането на рисковете, които са нужни от дребния сътрудник.

Тези правила са положителни за варненци и водят до повишение както на брутния вътрешен артикул, по този начин и за повишение на междинните им приходи.

Резултатите от избори 2019 ще покажат степента на точност на нашите решения и нашата политика, се споделя още в политическата декларация на СДС-Варна, призната от 241 делегати на регионалната конференция.

Форумът избра за ръководител на градската организация на СДС-Варна, доктор Янко Станев и още 7 зам.-председатели – Светла Иванова, Илия Кафалийски, Антон Чанев, Юрий Колев, Камен Харизанов, Джанип Ахмед и Георги Спасов.

За регионален ръководител беше определен Желез Железов със заместници Петър Петров, Коста Владимиров, Веселин Василев, Ажда Кирова и доктор Янко Станев за първи зам.-председател. За регионален секретар поддръжка получи Юрий Колев. Бяха одобрени и 24-ма делегати на районната конференция на Североизточния регион, което следва при започване на ноември./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР