Стратегически ход е, че ДПС ще има кандидат-президентска двойка. Какво

...
Стратегически ход е, че ДПС ще има кандидат-президентска двойка. Какво
Коментари Харесай

Политолог удивен: Не разбирам демонизацията на ДПС

Стратегически ход е, че Движение за права и свободи ще има кандидат-президентска двойка. Какво подсказват политическите знаци, които проучва политологът Станислав Бачев.

Ето какво показа той в обществената мрежа:

"Повтарям се, само че отново, явно има смисъл. Не разбирам демонизацията на Движение за права и свободи. Ходът за пръв път да имат кандидат-президент е логически и предстоящ. Той е резултат от недалновидното говорене на всички останали политически субекти. Движение за права и свободи има няколко лица и е въпрос на умишлен избор и политическа мъдрост кое ще се демонстрира. Нелогичните и недържавнически дейности на всички останали раждат разумни реакции ".

В своя пост Бачев предвижда:

"Следващата власт, в случай че има такава, би трябвало да планува официално(!) присъединяване на Движението. И с цел да има държавно управление няма по какъв начин да бъдат избегнати одобрените политически партии(видя се, че няма систематични и несистемни).

Между другото, неналичието на постоянен кабинет се оказа, че е добре обезщетена с едно съвсем постоянно и конфигурирано служебно държавно управление. Временните неща са най-продължителни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР