Стратегът на Демократическата партия Джеймс Карвил удвои в понеделник предупреждението

...
Стратегът на Демократическата партия Джеймс Карвил удвои в понеделник предупреждението
Коментари Харесай

Джеймс Карвил удвои предупреждението, че Тръмп „не е нормален“, казва, че кампанията на Байдън трябва да използва „резачка за месо“

Стратегът на Демократическата партия Джеймс Карвил удвои в понеделник предизвестието към акцията на Байдън, че Доналд Тръмп би трябвало остават в центъра на известията на президента, тъй като това не са „ естествени “ избори.

Водещият на MSNBC Джен Псаки попита Карвил за дебата към това дали новинарските мрежи би трябвало да излъчват речите на Тръмп.

" Показваме ли речи? " - сподели Псаки. „ Говорим ли за всички луди неща, които прави? И аз имам мнение, че би трябвало да приказваме за лудите неща, които прави, даже и да сме изтощени от това, тъй като по този начин хората ще схванат какъв брой вманиачен е той и какво Ноември дарове. Но какво мислите вие? “

Карвил предизвести да не се гласоподава просто за „ личността “, когато се показват позициите на Байдън и позициите на Тръмп.

Демократичният пълководец Джеймс Карвил се причисли към „ Inside with Jen Psaki “ на MSNBC в понеделник, с цел да разиска вероятния реванш сред Байдън и Тръмп. (Екранна снимка/MSNBC)

„ То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР