Страстта на младата майка от Австралия Еми Хърбърт към всичко

...
Страстта на младата майка от Австралия Еми Хърбърт към всичко
Коментари Харесай

Странна майка направи от сина си "малко зомби"

Страстта на младата майка от Австралия Еми Хърбърт към всичко извънредно се прояви в странна фотосесия на дребното й синче, написа Мирър. Жената решила да направи за рождения ден на сина си фотосесия, на която той театралничи като малко зомби. Интересен е и фактът, че при раждането детето е нямало сърдечен темп.



" Попитах: " Той си отиде,така ли? Мъртъв ли е? " Лекарят хвана ръката ми е видях какво има поради: " Да ". Но в идващия миг здравната сестра възкликна: " Слава Богу! Той се върна! Върна се! " и всички в стаята скочиха на крайници, " споделя майката.



Лекарите съумели да спасят момчето, борейки се за живота му 13 минути. И станало същинско знамение. Еми решила да кръсти сина си Феликс и да направи необикновена фотосесия за първата му годишнина. Решила се да разгласява фотосите в мрежата обаче две години, откакто били направени.



Почти всички, видели фотосите, били възмутени. Болшинството били просто шокирани от постъпката на дамата и написали доста нелицеприятни мнения. Освен това Еми била изключена от фейсбук групата за родители.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР