Страстта на Анджелина Джоли към татуировките не е тайна за

...
Страстта на Анджелина Джоли към татуировките не е тайна за
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с нов татус

Страстта на Анджелина Джоли към татуировките не е загадка за никого. Тя направи дебют на най-новата си облага единствено преди дни, когато още веднъж се появи на аления килим, пише dir.bg.

ТВ камерите и фотоапаратите на представителите на медиите съумяха да уловят в кадър пресния надпис на ръката ѝ, до момента в който тя позираше и разговаряше с публицистите на премиерата на мюзикъла The Outsiders, на който е продуцент.

Новият ѝ татус е ситуиран върху лявата ѝ предмишница и има отпратка към мюзикъла, приспособен от класическия едноименен разказ от 1967 година, написан от С.E. Хинтън.

Свежото ѝ мастило изписва думите " stay gold ", което героят Джони споделя на Понибой, с цел да му подсети постоянно да остане правилен на себе си.

Междувременно Анджелина сподели, че за нея е " чест ", че е работила по продукцията. Тя изглеждаше необикновено в железна златистата рокля, с която беше облечена, съчетана с ръждиво покривало.

В момента Джоли е въвлечена в правосъден развой с някогашния си брачен партньор Брад Пит, поради френското им шато. Но макар драмите, които се случват в персоналния ѝ живот, тя съумя да ги загърби и да се появи с необятна усмивка на събитието.

На премиерата към нея се причисли и 15-годишната ѝ щерка Вивиен. Двете са работили дружно по плана, защото тийнейджърката се интересува от спектакъл.

В изказване предходната година Джоли сподели, че щерка ѝ " ми припомня на майка ми, защото не се концентрира върху това да бъде център на вниманието, а да бъде поддръжка на други създатели ".

" Тя е доста деликатна и сериозна във връзка с театъра и работи интензивно, с цел да разбере най-добре по какъв начин може да способства ", продължи актрисата. " Не мога да опиша какъв брой съм разчувствана за този мюзикъл. Да направи своя дебют на Бродуей и чакам с неспокойствие да споделя тази нова акомодация на The Outsiders със света. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР