Страстта, която жените изпитват към дамски боти и високите токчета

...
Страстта, която жените изпитват към дамски боти и високите токчета
Коментари Харесай

Дамски боти - комфорт и стил в една обувка

Страстта, която дамите изпитват към дамски боти и високите токчета не е от през вчерашния ден и в действителност е много разбираема. Всяка жена  знае, че с чифт високи обувки ще наподобява даже още по-привлекателна и ще притегля много повече погледи.

Но какво става в случай че сложим същите тези високи токчета на чифт елегантни кожени боти ? Защото същото се отнася и за ботите, които освен са извънредно практични, само че и в действителност доста секси.
Дамси боти - улеснение, което друга обувка не може да предложи
Ботите са обувка, която няма равна на себе си във връзка с комфорта и удобството. Създадена главно за носене през есента, тя в действителност е отлично решение даже и за зимния сезон.

Това важи изключително като имаме поради, че зимите не са чак толкоз снежни и студени, колкото бяха в миналото в предишното, а снежната завивка рядко ще стане толкоз дълбока, че да бъде предизвикателство за ботите.

Освен че оферират топлота и чувство за уют през зимните месеци, ботите доста постоянно са оборудвани и с подплата, която прави обувката доста по-приятна на за крайници при вървене.

Моделите боти, които са леко пристегнати в глезена, дават поддръжка на глезена при стоене на крайник на работа през целия ден, изключително в случай че не се движите доста, а стоите прави на едно място.
Стил, който ще ви направи неотразима
Дамските кожени боти с ток са обувкя, която, с изключение на всички свои преимущества във връзка с комфорта, носи цялостен куп позитиви във връзка с външния тип и дизайна.

с висок ток от естествена кожа са обувка, която прави всяка жена извънредно привлекателна, защото придават несравнимо чувство на съблазън (вижте моделите ).

Този вид обувка може да се съчетае с всякакво облекло и надлежно да се обуе по всевъзможен мотив. Ако да вземем за пример смятате да излезете с приятелки в центъра, ботите са превъзходен избор, който можете да съчетаете с кожено яке, дънково яке или даже кожено палто.

Ако пък желаете да се визиите добре на работа, тогава можете да съчетаете ботите с костюм, пола, панталон, сако и всевъзможни други облекла, които са подобаващи за носене в корпоративна конюнктура.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР