Страстната връзка между Меган Фокс и Машин Гън Кели продължава

...
Страстната връзка между Меган Фокс и Машин Гън Кели продължава
Коментари Харесай

Меган Фокс пак ни щокира: Проби дупка в супер скъп гащеризон, за да прави секс и … май е бременна!

Страстната връзка сред Меган Фокс и Машин Гън Кели продължава да изумява света.

Двамата не разрешават на нищо да попречи на желанието им да вършат секс - даже и в случай че става въпрос за супер скъпи дизайнерски облекла.

Споделяйки поредност от фотоси за премиите на Билборд, Меган включи много любопитен скрийншот от неин диалог със стилистката си Маеви Рейли. “Беше ли безценен синият аутфит, тъй като преди малко пробихме дупка в него, с цел да вършим секс” - пита провокативно Меган. На този въпрос Рейли дава отговор малко и ясно с “Мразя те. Ще го оправя.”, в композиция с три засмени емотиконки.



Съвсем неотдавна Машин Гън Кели пък започва клюки, че двамата освен са се омъжили скрито, само че и че Меган е бременна! По време на своето присъединяване в тазигодишните награди Билборд той съобщи, че е написал най-новото си парче “Twin Flame” за своята “съпруга”. А по време на осъществяването си посвети песента на своето “неродено дете”. На афтърпартито след церемонията пък Меган не близнала и капка алкохол, а напряко се отправила към дансинга, което също подхранило слуховете за нейната бременност.



Двамата се сгодиха през януари тази година и към момента не е ясно дали в действителност са сключили брак или просто подхранват още веднъж интереса към себе си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР