Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна

...
Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна
Коментари Харесай

Мис Плеймейт 2016 направи прогноза за ЦСКА-Левски

Страстната седмица следва, само че и тази е не по-малко буйна поради духовете, които излязоха от бутилките преди дербито сред ЦСКА и Левски. И в Борисовата градина, и на " Герена " бе много напечено. На " Армията " се стигна до разлъка с емблемата Стойчо Младенов, а при " сините " Станимир Стоилов тропна по масата след успеха с 3:2 над Лудогорец. Как ще се отрази това на двата отбора?

" Очакванията ми са за победа на Левски. Станимир Стоилов ще липсва край страничната линия, отчитайки неговия капацитет, само че си мисля, че играчите добре знаят какво би трябвало да създадат ", стартира Мис Плеймейт 2016 - Ася Капчикова.

" Виждам един несъмнено доста по-смел Левски отпреди. Един тим, който е във вихъра си, само че не мисля, че заслугите са единствено на Мъри Стоилов, а на всички. Те просто си повярваха, че могат. Това е ключът към триумфа. Вярата, че могат да материализират успеха. До последно нищо не се знае в такива мачове. За мен Левски е любимец. Сред футболистите нямам любим. Те са едно цяло и не мога да кажа, че съчувствува повече на някого от тях. Гледам на всички като на един. Няма по какъв начин да разясня нещата през седмицата, които се случиха на стадион " Българска войска ". Очаквам " сините " да търсят повече успеха и да зарадват последователите на отбора. Мисля, че ще я реализиран с резултат 2:0! ", разяснява Капчикова пред " Мач Телеграф ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР