Страстен колекционер на вещи на Мерилин Монро разкритикува музея, притежаващ

...
Страстен колекционер на вещи на Мерилин Монро разкритикува музея, притежаващ
Коментари Харесай

Обвиниха Ким Кардашиян, че е повредила рокля на Мерилин Монро

Страстен колекционер на движимости на Мерилин Монро разкритикува музея, притежаващ нейна скъпа рокля, която я дал на Ким Кардашиян за галата на музея " Метрополитън " в Ню Йорк и тя я е " развалила непоправимо ", заяви Агенция Франс Прес.

Скот Фортнър, който поддържа уебсайт, отдаден напълно на Мерилин, поддържа изказванието си със фотоси на роклята - експонат в музея " Рипли " в Холивуд, каквато е била, преди да я облече Ким Кардашиян, и по-късно. 

Роклята е доста известна. С нея през 1962 Мерилин Монро пее " Честит Рожден ден, господин президент! " на Кенеди. Тя е била толкоз тясна, че Кардашиан е трябвало да отслабне, с цел да влезе в нея. Смята се, че музеят във Флорида я е придобил за 4,81 милиона $.

Сега носената от Кардашиян рокля е изложена в музея " Рипли " в Холивуд. На направените от Скот Фортнър фотоси се виждат дребни цепнатини на гърба покрай ципа и изчезнали кристали, на чието място има единствено конец. 

Разкритието провокира доста реакции в обществените мрежи. Колекционерът прецизира, че рецензиите му са ориентирани точно към музея " Рипли ", който е разрешил роклята да бъде носена. 

" Всяка звезда, която би получила опция да носи тази дреха, би се възползвала от шанса (...). Ким К. просто беше единствената, която можеше да го направи ", написа той.

" Рипли " имаше задължението да пази и запази този прочут тоалет, само че не го направи. Сега роклята е извънредно развалена и евентуално би била развалена от всеки, който би я носил ", счита колекционерът.

Нито " Рипли ", нито Ким Кардашиян са коментирали изказванието на Фортнър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР