Страшното знамение на известен наш астролог се сбъдна. Китайската годината

...
Страшното знамение на известен наш астролог се сбъдна. Китайската годината
Коментари Харесай

Сбъдна се страшното пророчество на известен наш астролог за началото на Годината на Плъха

Страшното предсказание на прочут наш астролог се сбъдна. Китайската годината на Плъха пристигна със земетресение. Мощен земен трус разклати Турция нощес. Бедствието с магнитуд 6,9 по Рихтер остави десетки разрушени здания, а броят на жертвите към този момент доближи 20 души.

Както БЛИЦ писа известният астрологът Филип Филипов, който предсказа атентата на бургаското летище и пагубното земетресение в Перник, уточни, че ново злополучие може да ни сполети.

"Земетресение може да разтресе България, Румъния, Турция или Гърция в навечерието или в първите дни на Годината на Плъха, която стартира от 25 януари. ", гласеше прогнозата на Филипов.
„ За страдание Новолунието на 24.01 демонстрира, че е налице сериозна сеизмична заплаха за България, Румъния, Турция и Гърция, като по-специално местата от 23 до 30 източен меридиан са с код оранжево, а от 25 до 28 източен меридиан са с код алено за сеизмична заплаха “, уточняваше той.

В Турция не престават вторични земетресения със мощ от над 5 по скалата на Рихтер. Според експерти те може да продължат до една седмица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР