Страшно нещо е аргесията по пътищата. Тя, съчетана с други

...
Страшно нещо е аргесията по пътищата. Тя, съчетана с други
Коментари Харесай

Биляниш се оплака - стана жертва на агресия на пътя! Анонимник обезобрази колата ѝ

Страшно нещо е аргесията по пътищата. Тя, съчетана с други фактори, вършат по този начин, че страната ни е преди всичко в Европа по смъртност след произшествия. И уви, нещата не се усъвършенстват нито откъм инфраструктура, нито откъм нрав.

Виж още: Истинска наслада или PR сцена? Джулката видя сина си, пусна идилични story-та от срещата 

Именно вторият, манталитетът, е това извънредно нещо, поради което дълго ще цъкаме с език и ще се възхищаваме на западноевропейските общества. Точно това установяваме, гледайки сторитата на поп-фолк фурията и инфлуенсърка Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш. 

В стори тя описа за в действителност неприятна история, на която е станала жертва. Става въпрос за автомобила ѝ, който е потърпевш, откакто някой съзнателно е счупил предното му стъкло. " Още на следващия ден го променям и отново съм си аз, а ти продължавай да търчиш към спирката да не изпуснеш рейса ", заканва се Биляниш. 

Виж още: " Къде са ти гърдите? ": EVA се оплака от заплашителен хейт в нета, тъй като имала дребен бюст

В интерес на истината нямаме нищо срещу хората, които употребяват градския превоз и даже го намираме за много разумен и резистентен избор в градски условия и във времена на извънредно замърсяване на въздуха, само че сме безусловно на мнение, че сходна постъпка, на каквато е станала жертва колата на Биляниш, е неприемлива. 

Самата Биляниш пък по нищо не проличава, че се е впечатлила прекалено много от случката, защото часове по-късно към този момент беше в магазин и пробваше нови тоалети.  

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР