Страшно много се гордеем с успехите на децата. Трудът дава

...
Страшно много се гордеем с успехите на децата. Трудът дава
Коментари Харесай

И малкият син на „розовата“ актриса Диана Габровска стана футболист, заминава на турнир в Приморско

Страшно доста се гордеем с триумфите на децата. Трудът дава резултати и се надяваме отсега нататък на още доста триумфи, споделя Диана

Футболна звезда е синът на Диана Габровска Плами. Момчето стана част от звездния тим на академия V&R при набор 2015, който завоюва златната Купа на мощния шампионат в сръбската столица Белград, побеждавайки два пъти в един ден звездна та селекция на „ Цървена звезда “.

„ Страшно доста се гордеем с триумфите на децата. Трудът дава резултати и се надяваме отсега нататък на още доста триумфи “, споделиха пред „ България Днес “ Диана и нейният брачен партньор Тони Габровски.

Момчетата на треньора Валтер Рудолф стартират с пет победи от пет мача в групова фаза.

„ Има доста млади и надарени деца в България. Селекция от цяла Сърбия е събрана в тима на „ Цървена звезда “, а ние, българите, играещи в основана преди една година школа ги смачкахме. Въпреки че не се обръща внимание на детския футбол “, споделя брачният партньор на порно актрисата Диана Габровска.

След грандиозния триумф лявото крило Плами отпътува със своята школа в петък на шампионат в Приморско, а неговият батко Антоний, който играе в същата школа с по-големите, ще мери сили на шампионат в Несебър.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР