Страшно меле е стана на ЖП гарата в село Труд.

...
Страшно меле е стана на ЖП гарата в село Труд.
Коментари Харесай

Трагедия: Влак размаза мъж до село Труд

Страшно меле е стана на ЖП гарата в село Труд. Млад мъж е минал с лекия си автомобил на спусната преграда. Влакът безусловно го е размазал, написа БЛИЦ.

Загиналият водач е единствено на 25 години от прилежащото село Сторево. Той е имал шофьорска брошура от година и половина. Бил е самичък в автомобила. Пътници от влака описаха, че когато лидерът е минал на спуснати бариери, машинистът, който се е движел по направление Карлово-Пловдив, не е могъл да реагира. Влачил го е над 30-40 метра. Хвърчали са камъни. Било е ужасно. Младият мъж е умрял на място.

Цялото придвижване по жп линията е спряно. Вече текат огледи. Пътниците, които са пътували от Карлово към Пловдив се извозват с рейсове. Движението по основния път в село Труд не е затворено.

Втори мъртвец е открит тази заран на околовръстното в Пловдив. Става въпрос за мъж в непостоянен идентичност в напреднал публикации на разлагане.

Полицаите обясняват кой е мъжът, от какво е умрял, дали се касае за злополука, ликвидиране, случай или за различен случай.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР