Страшно е!“, Не можеш да си представиш такова бедствие, докато

...
Страшно е!“, Не можеш да си представиш такова бедствие, докато
Коментари Харесай

Тежка техника и екип от „Асарел“ помагат в Каравелово

„ Страшно е! “, „ Не можеш да си представиш такова злополучие, до момента в който не го видиш с очите си “, „ Потоп! “ – това са част от думите, с които технологът от рудник „ Асарел “ инж. Цветан Николаев и машинистите на пътно-строителни машини Цветан Петров и Димитър Карабойчев разказват мащаба на наводнението, което е сполетяло карловското село Каравелово.

Тримата вземат участие в незабавните възстановителни ограничения и разчистването на вредите от водната буря. Тежката техника и екипът на „ Асарел-Медет “ ще продължат работа по тогавашната улица „ Христо Христев “ в Каравелово, която в този момент е тотално непроходима.

Ръководството на компанията се отзова на молбата на кмета на община Карлово доктор Емил Кабаиванов и изпрати на мястото верижен булдозер „ Катерпилар “ CAT D8T с размер на греблото от 8,7 куб. м и преден товарач CAT 966K с размер на кофата от 4,2 куб. м, които бяха изтеглени от производството.

Днес инж. Иван Чолаков – шеф „ Производствени действия “ в „ Асарел-Медет “, се срещна на място с екипа и разиска по какъв начин е проведена работата на едрогабаритната техника. В филантропичния център „ Квартала ” на Каравелово той даде подаяние от компанията, съдържащо хранителни артикули, училищен принадлежности и играчки за детската градина. „ Благодарим Ви за помощта! Да сте живи и здрави! “, споделиха локалните доброволци, които одобряват помощи от разнообразни краища на страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР