Страшните предсказания на Ванга за ужасяващи природни бедствия, заедно с

...
Страшните предсказания на Ванга за ужасяващи природни бедствия, заедно с
Коментари Харесай

Ванга: Потоп ще има, вълните ще отмият много страни и народи, и Слънцето ще изгасне за 3 години

Страшните предсказания на Ванга за ужасяващи естествени бедствия, дружно с безсмислените войни, пораждат от ден на ден прогнози за наближаващия завършек на земния живот. Така да вземем за пример съгласно изследване, оповестено в онлайн изданието за природа Nature Climate Change, на планетата Земя й остават единствено пет години, с цел да избегне пагубните климатични промени. В реда на апокалиптичните сюжети се подрежда и поглъщането на български обитаеми места от Черно море.

 

Визуализация на прогнозите за поощряване на климатичната криза в идващите повече от 100 години демонстрира, че още в края на това десетилетие Несебър може да се трансформира в остров, Слънчев бряг да изгуби целия си сегашен плаж, а Бургас и Варна да се окажат с потопени от морето съществени пътища и инфраструктура. Визуализацията е направена въз основа на картите на Google с данни от преобладаващия в този момент консенсус в научните среди за най- евентуалния сюжет.

 

Автори на тази прекомерно неприятна прогноза са откриватели от учредена в „ Принстън ” група учени и специалисти по пояснение на разполагаем език на заключенията и хипотезите в науката. Според формалните данни организацията е неправителствена и не е политически обвързана. В нейната визия за близкото бъдеще на Българското Черноморие са посочени най-вече плажовете и пристанищата като най-застрашени от изгубване.

 

Разбира се, това са единствено прогнози, които необичайно съответстват с казаното от пророците, на които науката не гледа съществено. Така да вземем за пример най-известният български почитател на Нострадамус – Ванга, в последните години от живота си предсказва нов потоп на Земята и твърди, че Черно море ще стигне до Сливен. Никой не може да каже сигурно, че тя е направила тези предсказания, които се популяризират от хора, общували поединично с нея. Факт е обаче, че няколко разнообразни индивида свидетелстват за едно и също – тя е предрекла жестоките порои у нас.

 

Ванга видяла по какъв начин в първата половина на ХХI век Черно море уголемява територията си и елементи от него навлизат навътре в България. Тя даже планувала, че поради трусове и порои Пирин планина ще потъне в забележителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, като и за траките, са свещена планина. През 1996 година в подозрително изявление пред съветския предприемач и народен представител Антолий Лубченко, на основата на което е основан филмът „ Вангелия ”, петричката пророчица приказва за нов потоп.

„ Потоп също ще има, след 30 или 40 година Голямо тяло ще дохвъри до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият доста страни и нации и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят положителните, а злите, които се вършат на доста хитри, ще загинат. Много, доста от тях ще загинат. А по-късно ще настъпи доста добър живот и величие “, споделя Ванга. Тук обаче тя не загатва нищо съответно за Черно море.

 

Според основателя на Бялото приятелство Петър Дънов „ Средиземно море ще се съедини с Каспийско море, в Азия ще се образуват доста и огромни езера. Балканският полуостров последователно ще потъва, а Средиземно море ще се приближи до Родопите. Някои приморски градове на Черно море ще потънат – пристанище може да бъде един по-вътрешен град, Япония ще потъне напълно. Но в този момент стават катаклизмите на по-далечните места, а Балканският полуостров е оставен за по-подир ”. Това споделя Учителя в беседата си „ Храна, вода, топлота, светлина “.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР