Страшни са нашите гурбетчии от Западна Европа, които идват одухотворени“,

...
Страшни са нашите гурбетчии от Западна Европа, които идват одухотворени“,
Коментари Харесай

Журналист би тревога: Страшни са нашите ислямисти от Западна Европа

Страшни са нашите гурбетчии от Западна Европа, които идват „ одухотворени “, откакто в джамии са им трансформирали съзнанието. Това сподели журналистът Илхан Андай. Те би трябвало да бъдат следени, предизвести той, представен от Блиц.

``
реклама

Журналистът даде образец със собствен прочут в Брюксел, който е вземал по 2500 евро заплата и е бил обезверен, само че откакто почнал да посещава джамия светогледът му се трансформирал. Такива хора са лесни за „ обработка “, за радикализация, изясни Андай.

„ От зората на демокрацията сме били постоянно забавни като страна и с това, че имаме мощно наличие на мюсюлмани за хората от ислямския свят с
многото пари, които желаят да държат под надзор една голяма част от популацията на Балканите. В Родопите по-лесно могат да обхванат мюсюлмански фондации. В Кърджали обаче е съвсем невероятно “, съобщи Андай.

„ Нашите гурбетчии в Брюксел са лесни за манипулиране, за радикализиране поради това, че са изолирани от обществото. Те са по-притеснителни спрямо пришълците от ислямския свят. Не идват от Йордания и Иран към този момент емисари “, акцентира журналистът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР