Страшни градски легенди, за които никога не сте чували … Най-вероятно

...
Страшни градски легенди, за които никога не сте чували …
Най-вероятно
Коментари Харесай

Страшни градски легенди, за които никога не сте чували

Страшни градски митове, за които в никакъв случай не сте чували … Най-вероятно няма страна, град или село, които да нямат най-малко една история на ужасите, основана на клюки или нещо, което в действителност се е случило (Zona666.com). Някои от тези истории, наречени градски митове, от време на време стават толкоз известни, че се предават от потомство на потомство и стават известни в обществените мрежи. Други остават малко известни и жителите на други страни не знаят нищо за тях. Но, тези митове са не по-малко ужасни. Удавеното момче от Хавай На Големия остров на Хаваите има малко селце, в което, преди повече от 70 години, се е случила ужасна покруса. Тази история към момента преследва локалните поданици. През 1947 година, група деца играели край езеро в края на селото. Едно от момчетата инцидентно паднало във водата и не можело да се измъкне единствено. Тогава приятелите му побягнали да търсят помощ. Когато спасителите пристигнали на мястото и почнали да претърсват дъното на езерото, намерили тялото на удавеното дете. Момчето като че ли било приседнало на една подводна канара. Било с необятно отворени очи и отворена уста. Сякаш чакало най-сетне да бъде извадено, само че в действителност към този момент било мъртво. Всички селяни били шокирани от гибелта на детето, само че времето минавало и те се пробвали да живеят още веднъж както преди. Тогава обаче, една след друга, почнали да се появяват истории, че хората, преминаващи около злощастното езерце, чувствали като че ли ръката на малко дете ги дърпа за панталоните или ризите към езерцето.



Имало клюки, че духът на момчето е останал във водата и е сърдит, и доста уединен. Затова, желае да завлече живи хора във водата. Но, годините минавали и никакви произшествия, като се изключи тези инцидентни подръпвания на облеклата, нямало. Но, тогава се случило нещо извънредно. Мъж със сина си вървял край езерото и внезапно детето било дръпнато настрана, като паднало във водата. Момчето потънало към дъното като камък, а по някаква странна причина, татко му не скочил след него, а вместо това почнал да вика за помощ. Когато спасителите извадили тялото на детето от езерото, се оказало, че то е на дъното в същото седнало състояние, с отворени очи и уста. За благополучие, дружно със спасителите имало и реаниматори, които съумели да върнат детето към живот. След този случай, край езерцето почнали да се чуват тъжни детски ридания през нощта. Казват, че плачът ще продължи, до момента в който друго дете още веднъж не се удави в това езерце. Четете още: Може би не знаете,че Фреди Крюгер в действителност е действителен сериен палач!? Дългоухият канибал Сомалия е извънредно бедна страна, известна основно със своите пирати, отвличания и терористични офанзиви. Около 70 % от популацията й живее в беднотия. Деца от всички възрасти постоянно изчезват там. Те се отвличат за продажба с разнообразни цели, само че има и една известна легенда за „ дългоухия канибал “, който краде деца, с цел да ги изяде.



Това е човекоядна жена, известна с прякора Дедхир – Дългото ухо. Тя живее в горите и хваща тези деца, които отиват надалеч от вкъщи или се губят. С помощта на дългите си уши тя доста добре чува гласовете на децата. Сомалийските майки леко са преработили тази легенда, като показват, че Дедхир има специфичен апетит за тези деца, които не се подчиняват на възрастните и нарушават възбраните. Маже да се каже, че този канибала е аналог на Бабайка (Babayka) или Бугимен (Boogeyman). Ужасяващите бикове на Ямайка Ямайка е остров в Карибите, прочут със своите буйни дъждовни гори, красиви плажове, ром и кафе от международна класа. Въпреки това, туристите, които идват в Ямайка, са предизвестени да не вървят през нощта по отдалечени пътища. Твърди се, че те могат да станат жертва на ужасни бикове (Rolling Bull). Разказва се, че това са душите на хора, които са създали доста неприятни неща през живота си. Тези бикове имат огромно алено око и бълват огън от устата си, а когато бягат по пътя, може да се чуе тракането на веригите на вратовете им.



Онези, които са се сблъсквали с това създание, споделят, че и двете му очи са червени и от ноздрите му излиза огън. Задните му крайници от време на време се разказват като ​​кози крайници, от време на време човешки или конски. Ако този отблъскващ бик ви види на пътя, той ще ви преследва и изтезава по разнообразни способи. За да се спасите от него, би трябвало да хвърлите парче дреха или нещо на земята, тъй че той да се разсея. Или можете да изтичате до кръстопът, тогава съществото може да ви загуби. Или носете катранен бич със себе си през нощта. Ако го ударите с подобен бич, той ще се отдръпне от вас. Към Част 2 – ТУК.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР