Страшната коалиция от трите възможни партии ГЕРБ, ДПС и БСП

...
Страшната коалиция от трите възможни партии ГЕРБ, ДПС и БСП
Коментари Харесай

Лена Бориславова ще е част от листите на ПП-ДБ


Страшната коалиция от трите вероятни партии ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не би била добра за България по никакъв метод. Това съобщи някогашният министър председател и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред БиТиВи.

По думите му калната машина на задкулисието не може да изплаши хора като Лена Бориславова или да накаже свестни хора да окажат от битката за по-добра България. Лена Бориславова също се взе участие в листите на Политическа партия за идните предварителни парламентарни избори на 2 април. ПП-ДБ не са получавали препоръки от водача на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

Той не има вяра, че вотът на жителите ще бъде откраднат с хартиената бюлетина.

Кирил Петков разяснява и  че в Политическа партия имало задкулисие и че някои в партията се пробват да ползват модела на ГЕРБ - заграждане с послушковци. " Нямаше с никого напрежение, който да поставя идеята в обособените позиции в листите. Въпреки че сме 6 партии, успяхме да реализираме обединяването, което сме се надявали ", сподели Петков.

Той разяснява и в София. Най-разумно е Паметникът на Съветската войска да бъде изместен, с цел да бъде част от историята, само че да не бъде опустошен, счита някогашният министър председател.
 ГЕРБ към този момент желае дружно с Демократична България да махат МОЧА
ГЕРБ към този момент желае дружно с Демократична България да махат МОЧА

Всички бързи ограничения би трябвало да се вземат от регионалния шеф, прикани Борисов

Според него всеки може да отстранява и реалокира монументи, само че ние като българско общество би трябвало да влезем в дълбочината на този проблем и да поговорим съществено коя е истината на нашата история. " Аз персонално нямам доверие, че в средата на нашата столица би трябвало да имаме монумент с човек, който държи шмайзер над главата си. Но, въпреки това, това е част от историята и не би трябвало да я забравяме. Да имаме толкоз имена на съветски генерали и да не знаем какво се е случило ", сподели още Петков.

Той разяснява и годишнината от началото на войната в Украйна. " Става дума за един режим, който взема решение да влезе в територията на друга страна и да унищожи цялата инфраструктура ". По думите му би трябвало да " излезем от територията и да го помислим на чисто човешко равнище ". " Съчувствам със сърцето и душата си какъв брой доста хора страдат ", разяснява Петков.

Според него България е застанала на вярната страна на историята.
 Еврокомисар желае да подкрепим с оръжие Украйна
Еврокомисар желае да подкрепим с оръжие Украйна

С разгърнато знаме и " Слава Украйна " бежанки от войната посрещнаха Валдис Домбровски u nas
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР