Страшна трагедия в Хисар разтърси местните жители. Тази сутрин на

...
Страшна трагедия в Хисар разтърси местните жители. Тази сутрин на
Коментари Харесай

Откриха трупа на мъж в язовир край Хисар

Страшна покруса в Хисар раздруса локалните поданици. Тази заран на дъното на язовира в квартал " Момина баня " е открит натрупа на 50-годишният Красимир Пановски от курортния град, заяви Блиц.

На 4-и януари сутринта близки и родственици подали сигнал в полицията, че Пановски е излязъл от вкъщи си, като заплашил, че има намерение да се удави в язовир. Започнали издирвателни дейности.

Към ченгетата от РУ-Хисар се включили родственици и близки. За два дни били обходени всички водоеми в региона, дерета, реки и паркове. Следа от Красимир обаче нямало.

Тази заран наоколо до язовирната стена на квартала са били открити обувките му. Веднага била извикана група водолази от Пловдив, които след двучасово претършуване извадили тялото. Мъжът не е оставил предсмъртно писмо. По време на огледа не са установени следи от принуждение.

Всички са в неразбиране от нещастието.

Мъжът е работел, не е имал огромни проблеми. Наскоро е претърпял лека интервенция на око и от този момент се е депресирал. Казал, че не може да живее по този начин.

Пановски не е фамилен. Живее с старата си майка и има сестра в чужбина. Преди интервенцията не е заплашвал да поставя завършек на живота си.

Образувано е досъдебно произвеждане. Тялото е откарано за аутопсия за Съдебна медицина-Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР