Страшна трагедия сполетя олимпийския шампион и легенда в ските Боде

...
Страшна трагедия сполетя олимпийския шампион и легенда в ските Боде
Коментари Харесай

Страшна трагедия сполетя легендата Боде Милър

Страшна покруса сполетя олимпийския първенец и легенда в ските Боде Милър и неговото семейство. Самият той показа ужасната вест на профила си в „ Инстаграм “, съобщи " Блиц ".

„ Ние сме безпределно опустошени. Нашето момиченце Еми умря през вчерашния ден. Никога не сме мислели, че можем да преживеем такава болежка. Нейната любов, нейната светлина, нейният дух в никакъв случай няма да бъдат забравени. Нашето малко момиче обичаше живота и му се радваше пълноценно всеки ден. Семейството ни моли да бъде оставено на мира, с цел да преживее този момент “, написа четирикратният международен първенец.

Американските управляващи разкриха, че 18-месечната дъщеричка на Боде Милър се е удавила в плувен басейн в Южна Калифорния. От незабавната помощ в Ориндж Каунти признаха, че са получили сигнал от квартал „ Кото де Каса “, където са пробвали да съживят дребната Емелин. След като не съумели с опитите на мястото на събитието, момиченцето на Боде Милър е било откарано в незабавното поделение. През цялото време детенцето е било без пулс и по-късно е умряло в болничното заведение.

Емелин беше най-малкото от четирите деца на Боде Милър. Той и брачната половинка му Морган Бек имат и един наследник от взаимното си съжителстване. 40-годишният някогашен скиор има наследник и щерка от предходни бракове.

Милър е повторен победител в общото класиране на Световната купа. Има шест олимпийски медала (един златен, три сребърни и два бронзови), извоювани на три разнообразни зимни олимпиади (2002, 2010 и 2014). Носител е на четири златни и един сребърен медали от международни шампионати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР