Страшен скандал, за пореден път, е избухнал между Тони Стораро

...
Страшен скандал, за пореден път, е избухнал между Тони Стораро
Коментари Харесай

Емрах разяри Тони Стораро: Казах ти девствено момиче, а ти ми водиш поредната.... (ето коя е новата му - СНИМКИ)

Страшен скандал, за следващ път, е избухнал сред Тони Стораро и дребният му наследник Емрах Стораро, който от години се води като черната овца на семейството, а и май му харесва. За разлика от батко си Фики Стораро, Емрах е постоянно заплетен в кавги, в афери с бръмчалки, алкохол и какво ли не.

Помним, че той имаше дълга връзка с по-голямата от него певица Теди Александрова, на която обаче взе, че счупи носа и се разделиха. Още по времето на огромната им обич обаче, татко му Тони Стораро му бе декларирал, че не желае Теди за снаха.

" Ти можеш да вървиш с колкото си искаш дами. Мъж си, добре е да имаш опит, да си си поживял. Но за женитба и дума да не става. Пачи в къщата си не щем, момичето ти би трябвало и ще бъде девствено, както повеляват нашите обичаи ", отсякъл твърдо Тони.

Вместо да се съобрази с татко си обаче, преди ден Емрах пусна фотография с новата си възлюбена от яхта в морето. Само като я видял и като схванал, че няма нищо общо с девица, а е повече от отракано момиче, Стораро-старши
Всичко за Вашата сватба
се разпенил до небесата.

" Няма да разреша домът ми да се трансформира на бардак. Щом ще живееш по този метод - вън! Оправяй се самичък, издържай се самичък, нито лев няма да искаш от мен ", безапелационен бил Тони Стораро.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg