Страшен скандал се заформи между Мария Силвестър и една от

...
Страшен скандал се заформи между Мария Силвестър и една от
Коментари Харесай

Взрив: Уволнената Мария Силвестър побесня и направи брутални разкрития за Би Ти Ви!

Страшен скандал се заформи сред Мария Силвестър и една от водещите ни ТВ медии - Би Ти Ви. Синеоката водеща и манекенка сподели, че не си поплюва и няма желание да си мълчи, откакто бе уволнена от малкия екран. За разлика от други, които избират да си траят, Силвестър отвори ей такава уста и разкри повече от нелицеприятни истини.

Като да вземем за пример това, че сякаш грижещата се и обичаща чиновниците си Би Ти Ви й е показала вратата след цели пет години усърдна работа в " Бригада наш дом ", без даже да уведоми за аргументите. И пострадалата не е единствено Мария, а целият екип на предаването, което оказа помощ на толкоз доста в действителност нуждаещи се и небогати хора да се снабдят с покрив над главите си.

" Просто го смъкнаха. Точка. Никой не си направи труда даже да ми се обади, да ми каже. Отношението, което получихме, е под всякаква рецензия. Обидно е, само че очевидно това е методът да се държиш с хората си на това място ", гневна е Мария Силвестър.

Която бе свалена и от рубликата си в " Мармалад " по същия метод, че и още по-унизителен - научила, че Иво Аръков ще вземе мястото й от... реклама на предаването в Инстаграм. Аръков е близко приятелче с продуцентката на " Мармалад " - Радост Драганова, а оттова към този момент е ясно по какъв начин е станала хавата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР