Страшен скандал се вихри между Мира и Фики Стораро, а

...
Страшен скандал се вихри между Мира и Фики Стораро, а
Коментари Харесай

Кофти ситуация между двама известни наши поп-фолк изпълнители

Страшен скандал се вихри сред Мира и Фики Стораро, а певицата взе съществено решение за развиването на своята кариера. Ябълката на раздора се оказа новият сингъл на огромния наследник на Човека глас, който излезе преди в петък вечерта.

В особено видео, публикувано от изпълнителката в обществените мрежи, тя споделя, че и двамата са правили една и съща ария, само че нито единият, нито другият знаел за това. Въпреки че и двамата са актьори на Диапазон рекърдс, чак когато Фики Стораро пуснал промото на идната ария, станало ясно, че работят по една и съща мелодия.

“Аз не съм знаела, че той ще прави песента. Започнах да я върша края на януари. Това може да се види от моите обществени мрежи. Песента е записана на 4 март. На 16 април трябваше да протоколирам клип, само че Фики беше пуснал промо от същия рефрен " – изяснява Мира.

Веднага алармирала продуцентите си от музикалната компания, в която са и двамата, като потърсила подпомагане от тях. “Реакцията на моя началник беше: “Който изпревари ", Като всеки реализатор, който е хвърлил пари, труд, страсти, време, аз не желаех моето парче да замине в кошчето. Затова направих всичко допустимо песента да бъде подготвена и да я пусна. Обадих се още веднъж в нашата компания, всичко беше наред, бяха подписани всевъзможни документи, премиерата беше планувана " – споделя изпълнителката и прибавя още:  “Един час преди моята премиерата ми се обадиха от компанията и ми споделиха, че Фики и неговия татко и не знам кой още сутринта са пристигнали във компанията и са споделили, че в случай че моята ария бъде пусната през днешния ден, те стопират да работят с Диапазон рекърдс ".

Става по този начин, че нейният сингъл, върху който е работила дълго време, няма да бъде публично показан на почитателите.

“Моята реакция, като реализатор, който също цени труда си, беше – в случай че моята ария не бъде пусната през днешния ден, макар че съм я направила по-рано от тях, също ще спра да работи с тях.  Аз съм изцяло наясно, че Фики е един от най-известните реализатори сега. Също съм наясно, че пускайки двете песни по едно и също време, неговата щеше да стане по-популярна от моята, може би. Не знам какъв беше проблемът… Може би, че аз направих по-бързо песента. Диапазон рекърдс споделиха, че няма да пуснат моето парче, можело да го пуснат след няколко дни, т.е. след премиерата на Фики. Аз не се съгласих! Чувствам се извънредно кофти от всичко това " – споделя тя

“Със или без тази ария, аз съм Мира и имам 25-годишна кариера " – отсича още изпълнителката и афишира: “След всичко това, което се случи, аз към този момент съм независим реализатор, не съм реализатор на Диапазон рекърдс и Фен ТВ ", предава Signal.bg.

Към този миг от фамилия Стораро към момента никой не е коментирал обстановката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР