Страшен скандал се е разразил около 22 ч. снощи в

...
Страшен скандал се е разразил около 22 ч. снощи в
Коментари Харесай

Вижте как украинците разчистват сметки помежду си във „Форт Нокс“ на Слънчев бряг

Страшен скандал се е разразил към 22 ч. нощес в комплекса, обитаем напълно с украински жители

Лимузината на украински жител със статут на емигрант след започването на войната изгоря безусловно като факла - за броени минути на паркинга пред комплекс „ Форт Нокс Орхидея “ в Слънчев бряг тази нощ. Наш кореспондент снима извънредни фрагменти от охраняемия паркинг, където има надзирател, работещ непрекъснато. 

В сводката на Министерство на вътрешните работи от тази заран написа, че паралелно с изгорен автомобил Ауди А6 има и друга кола, само че тя е с по-малко вреди. От пресцентъра на ОДМВР-Бургас прибавят още, че не са изяснени аргументите за пожара, нито цената на нанесените вреди. Това, което снима Флагман преди малко са единствено останките от Аудито, а отчасти обгорялата от лявата страна друга кола – Фолксваген Пасат, е изнесена навреме до момента в който още пожарът е бушувал. 

За отбелязване е, че и двете коли са с украинска регистрация. Нещо повече – всички коли пред затворения комплекс „ Форт Нокс Орхидея “, намиращ се по основния път за Варна, са с украински регистрации. 

Пожарът е станал към 1 ч. след среднощ. Нашето следствие сподели, че към 22 ч. две украински фамилии са вдигнали пикантен скандал, който е ехтял из целия регион. Единият от мъжете е заплашвал с възмездие. Така се е стигнало до закононарушението към 2 часа по-късно. Аудито безусловно е било окъпано първо в бензин, след което е запалено по едно и също време от 4 страни.

„ Не знам какво тъкмо е ставало нощес, аз бях в отпуска и през днешния ден е първия ми работен ден, застъпих тази заран. Не съм видял полиция да разпитва някого “, сподели пазачът на комплекса.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР