Страшен купон си направихме на Хелоуин. Събрахме се с приятели

...
Страшен купон си направихме на Хелоуин. Събрахме се с приятели
Коментари Харесай

Фънки 3 дни празнува Хелоуин, маскира се като пияндурник, нищо не помни

" Страшен ваучър си направихме на Хелоуин. Събрахме се с другари в една механа във Враца и се маскирахме като същински пияндурници. "

Това показа през смях особено пред " България Днес " Димитър Ковачев-Фънки. След като всяка последваща година родните ни звезди стават все по-изобретателни и демонстрират все по-щури хрумвания за това по какъв начин да наподобяват на страховитата вечер, Фънки за следващ път изненада почитателите, само че не с автентичен костюм. Певецът поля Хелоуин с няколко чашки корав алкохол и се наслаждения на чудовищния празник.

" Три дни празнувахме и беше велико. Почти нищо не помня от вечерта на Хелоуин ", призна аверът на Коцето, който вместо лакомства и бонбони е събирал лед и спиртни питиета.

Въпреки това почитателите на Фънки останаха разочаровани, че само рок музикантът не се похвали в обществените мрежи с автентичен костюм. Поради тази причина те взеха решение да се пошегуват и сами да създадат колаж по какъв начин би изглеждал музикантът на Вси светии. Броени дни след празника фотография на Фънки, облечен като кралица Елизабет Втора, обиколи интернет пространството. На фрагмента се вижда по какъв начин той е облечен със златиста рокля и жълта шапка, а до него кралицата с една от красивите си рокли.

" Много се изненадах, когато видях тази фотография. Не знам по какъв начин почитателите ми са я намерили и са се сетили да ме сравнят с кралицата. Аз нямам нищо общо с нея ", споделя рокаджията.

По думите му фотографията е остаряла и е снимана преди две години на рождения ден на Коцето. Тогава още веднъж организирали щур ваучър, на който се преоблекли като дами, с цел да забавляват рожденика. " Никога не съм се замислял да се дегизирам като кралицата на Хелоуин . Но може би това е концепция и ще го направя следващата година ", съобщи пред вестника Фънки.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР