Страшен комедиант щеше да излезе от Бареков, ама на тази ...

Страшен комедиант щеше да излезе от Бареков, ама на тази

Димитър Стоянов: Лъжа е, че съм тормозил съпругата на Бареков

Страшен комик щеше да излезе от Бареков, но на тази възраст към този момент всичко е изгубено! Не настоявам, че Бареков е непоносим измамник, само че моето мнение за него е такова. Хванали го, че не е посочил в декларацията си за спор на ползи офшорка на майката на децата му или на част от тях, с която той живее на фамилни начала, а той се прави на репресиран, написа журналистът.

Ама направи дължимото по закон, декларирай! Не стига това, ами и г-жа Календерска не я заявила, като била в управлението на ББЦ! Сега били унизени? Ама по кое време бе дами и господа? Как ви тормозихме? С правдата?
 Досиетата Пандора: Бареков и брачната половинка му се показаха с връзка към хубава къща в Драгалевци Досиетата " Пандора ": Бареков и брачната половинка му се показаха с връзка към хубава къща в " Драгалевци "
Имената на някогашния евродепутат Николай Бареков и на брачната половинка му Мария Календерска " изплуваха " от " Досиетата Пандора ". Става въпрос за о...

За протокола ще кажа, че дадохме ден пролонгация за обявата на г-жа Календерска, откакто я потърсихме за коментар и тя отговори на телефонното повикване. Естествено, има по какъв начин да удостоверя, че госпожата ни даде обещание документи, които щели да обяснят по какъв начин всичко е изрядно. А то не е. Когато на следващия ден я потърсихме в уговореното авансово време, тя елементарно не подвигна. На сутринта отново звъняхме и тя отново не подвигна. Всичко е съответно разказано.

Лъжа е, че съм тормозил Календерска. Имахме спогодба за диалог и среща! Тя излъга, като не си подвигна повече телефона. Потърси ни даже след излизането на материала. Бареков лъже, като настоява тормоз. Няма тормоз, има реализация на предварителна сделка. Поне от моя страна, бях правилен в ангажимента.

Не зная какво имат да крият тези двама жители, само че актът на недеклариране на този авоар навреме е престъпление. Сам по себе си този акт е индикативен. Вероятно единствено някаква срамна непосредственост на Бареков с Пеевски и Гешев би могла да го избави от наказателно гонене. Вие елементарно четете пасквилите на Афера за нас. Те толкоз си могат там. "

Източник: actualno.com