Страшен инцидент в Сандански, предизвика 27 годишен моторист без книжка.

...
Страшен инцидент в Сандански, предизвика 27 годишен моторист без книжка.
Коментари Харесай

Опасни улици в Сандански! Тежък инцидент! Моторист без книжка, падна от возилото си, машината продължи на самоход, блъсна и рани 59 г. жена и две деца на тротоара

Страшен случай в Сандански, провокира 27 годишен моторист без брошура. Неопитният лидер, който както се оказва е пил,изтървал ръководството на огромната машина, паднал от нея и тя траяла на самоход, блъскайки се първо в дърво, а по-късно удря безотговорно жена и две деца на тротоара на оживена улица.

Ето какво съобщиват от полицията за тежкия случай: Около 17:30 часа на ул. „ Полковник Дрангов “ в гр. Сандански, 27-годишен недееспособен лидер на мотоциклет „ Кавазаки “, който не е регистриран по надлежния ред е изгубил надзор и е паднал от него. Мотоциклетът е траял придвижването си, като е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в дърво на тротоара и е блъснал, стоящите на тротоара 59- годишна жена и две деца на 6 и 4 години.

В резултат на случая, дамата е получила фрактура на глезена, 6-годишното момиче – травма на предмишницата и глезена, а 4-годишното момиче е със подозрение за комоцио. След осъществен медицински обзор те са освободени за домашно лекуване. На лидера на мотоциклета е направена проба с техническо средство, която е отчела съществуване на 0, 71 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР