Страшен инцидент се случи в Северна Ирландия, когато млада майка

...
Страшен инцидент се случи в Северна Ирландия, когато млада майка
Коментари Харесай

Изроди нахлуха в къща, заплашиха, че ще заколят бебето на прелестната Никол и откраднаха подаръците му

Страшен случай се случи в Северна Ирландия, когато млада майка се събудила от шума в спалнята. Посред нощ в дома на 21-годишната Никол Макгрил от Белфаст нахлули грабители в маски. Без да намерят нищо скъпо в дома на младата майка, те се насочили към спалнята на момичето. Предварително един от тях извадил нож за разфасоване на месо.


Момичето се събудило поради своя другар Филип, който крещял " взимайте каквото желаете, единствено не пипайте детето ". Първото, което тя видяла, било по какъв начин мъж в маска стои до дребния ѝ наследник и държи ножа до гърлото му. Вторият изедник търсил полезности, като най-вече го интересували подаръците, които били скрити за Коледа.

За благополучие, всичко се разминало без жертви. Грабителите обаче не си тръгнали с празни ръце: те отмъкнали със себе си дребната електроника, парите от портмонетата, а също и играчките, които родителите желали да дарят на дребната си рожба за Коледа. След страшния случай Никол дружно със своя другар Филип и дребния им наследник Финли за известно време отишли да живеят при родителите ѝ.
" И досега не мога да се съвзема след случилото се. Все още не мога да се върна вкъщи, знаейки, че в него са влизали непознати и са заплашвали моето семейство, споделя Никол.


По информация на в. " Сън ", полицията е съумяла да задържи хипотетичните нарушители, които съответствали на описанието. В тях са били открити няколко движимости, за които е съобщила Никол.

Превод и редакция: БЛИЦ

 Nicole and boyfriend Philip were woken to a robber rooting through their belongings at around 1:30am on Thursday

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР