Страсбург е любимият ми град. Дойдохме тук на разходка с

...
Страсбург е любимият ми град. Дойдохме тук на разходка с
Коментари Харесай

Юлия Навалная в ЕП: Срещу Путин трябва да се борите като с организирана престъпна група

" Страсбург е обичаният ми град. Дойдохме тук на разходка с децата ни преди три години да им го покажем. Сега брачният партньор ми е мъртъв, аз съм в Страсбург, само че не се разхождам със фамилията си ", стартира речта си Юлия Навалная. 

" Мислех, че 12 дни след убийството на Алексей ще имам време да се приготвя за тази тирада. Но тази седмица се опитвахме да върнем тялото му и да организираме погребението. След това избирах ковчег ", сподели Навалная, която още един път изрази убеденост, че зад гибелта на брачна половинка ѝ стои съветският президент.  

Юлия Навалная прикани Европейски Съюз да работи с десетките милиони руснаци, които са против войната в Украйна и съветския президент:  " Ако желаете да успехите Путин, би трябвало да бъдете изобретателни, да не бъдете скучни. Путин няма да се засегне от резолюции и наказания ".

По нейните думи са нужни не дипломатически ноти, а следствия за парите на мафията. В негово лице нямате работа с политик, а с " кърваво страшилище ", с началник на проведена незаконна група от отровители и убийци, и пазители на мафиотските пари, заключи Навалная. 

" Путин е кадърен на всичко и с него не може да се договаря. Според мнозина Путин е несломим, само че той би трябвало да дава отговор за това, което направи с моята страна и мирните ѝ съседи, както и за всичко, което стори на Алексей ", добави тя, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Още не съм сигурна дали погребението на Алексей ще бъде спокойно, или полицията ще задържи тези, пристигнали да се сбогуват с моя брачен партньор. След гибелта му се изгавриха с тялото му и с майка му. Путин умъртви моя брачен партньор, по негова заповед Алексей беше малтретиран три години ", уточни още Навалная.

" Светът оказва помощ на Украйна към този момент две години, само че изтощението, кръвопролитията и разочарованията са огромни, а Путин е още тук. Мерките против него до момента не оказват помощ. Всички привикнаха с войната. Хората мислят, че най-после ще би трябвало да се стигне до съглашение с Путин ", уточни Юлия Навалная и изрази религия, че очакванията на Алексей Навални за демократична Русия ще се осъществен.

" В тази битка имате надеждни съдружници - десетки милиони руснаци, които са срещу Путин, срещу войната, срещу злото, което носи той. Не би трябвало да ги преследвате, а да работите с тях и с нас ".

Речта на Навалная подвига евродепутатите на крайници. Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола посочи, че Екологичен потенциал осъжда убийството на Алексей Навални по най-острия вероятен метод и прикани за без значение интернационално следствие:

" Светът би трябвало да получи правдивост! Алексей Навални посвети живота си на битката против корупцията и за демократична Русия. Той не се съобщи, когато се пробваха да го отровят, не се съобщи, когато беше незаслужено лишен от независимост, не се съобщи, когато присъдата му беше удължена в един развой, който беше фарс, не се съобщи и пред лицето на страданието. И ние не трябва да го вършим! "

Мецола акцентира, че демокрацията изисква храброст и Навални е разбирал това. " Затова се върна в Русия през 2021 година, по тази причина не съумяха да го пречупят, по тази причина режимът толкоз се боеше от него. Мнозината смели хора, излезли в Русия след гибелта му, демонстрират още един път какъв брой нежен е властническият режим. Основите на автокрацията постоянно се срутват пред тежестта на личната ѝ корупция и волята на хората да живеят свободно. И когато те неизбежно реализиран това, то ще е с помощта на Алексей и вашето семейство ", съобщи Мецола, обръщайки се към Юлия Навалная.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР