Страсбург дочака първата си победа през сезона в Лига 1.

...
Страсбург дочака първата си победа през сезона в Лига 1.
Коментари Харесай

Силно второ полувреме донесе първа победа на Страсбург

Страсбург дочака първата си победа през сезона в Лига 1. Елзасци губеха с 0:1 вкъщи от Нант на почивката, само че с голове на Димитри Лиенар и Людовик Ажорк (от дузпа) направиха цялостен поврат и се отдалечиха от долните етажи на класирането.

В предходните три кръга Нант победи поредно Амиен, Монпелие и Реймс с по един гол разлика. Отборът Кристиан Гуркюф показва забележителна успеваемост и през днешния ден. Преди почивката Страсбург атакуваше повече и имаше няколко положения пред вратата на Албан Лафон, а " канарчетата " поведоха с единствения си прецизен изстрел.

Голът падна в 28-ата минута и бе много чудноват. Първо футболист на Нант се подхлъзна в опита си да центрира, само че топката някак стигна до Кулибали поради неточност на Кени Лала. Последва мощен шут под гредата, който не остави никакво време за рекация на Матс Зелц.

Домакините претендираха за дузпа след рухване в наказателното поле на Ибрахима Сисоко, само че реферът Флоран Бата реши, че против него не е било осъществено нарушаване.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ ГОЛМАЙСТОРИ ПРОГРАМА Лига 1 6 кръг, петък 20 септември  Страсбург 2:1краен резулат  Нант
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР