Страсбург. Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, бе избран за координатор

...
Страсбург. Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, бе избран за координатор
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Новаков е избран за координатор в Комисията по регионално развитие на ЕП

Страсбург. Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, бе определен за координатор на Групата на ЕНП в Комисията по районно развиване на Европейския парламент (ЕП), оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Гласуването бе извършено късно нощес в Страсбург, където той получи поддръжка на евродепутати от Германия, Австрия, Испания, Холандия, Белгия, Португалия, Полша, Гърция, Унгария, Румъния, Словения и Чехия.
„ Нито България е дребна, нито смятам, че е безгласна измежду другите в Съюза. Продължаваме да потвърждаваме това всеки ден. Мисията ми е да имаме по-силна позиция в договарянията за бъдещето на кохезионната политика. “, съобщи Новаков след оповестяването на резултатите от гласуването.
През миналия мандат на Екологичен потенциал Новаков бе заместник-координатор и също по този начин бе назначен за договарящ по бюджета и разпоредбите за кохезионната политика в Европейския съюз (ЕС) след 2021 година От тази позиция евродепутатът съумя да получи утвърждението на Екологичен потенциал за нарастване бюджета на страната ни с към 3.4 милиарда лева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР