Странно, но бленувано желание има Мария Игнатова за 40-ия си

...
Странно, но бленувано желание има Мария Игнатова за 40-ия си
Коментари Харесай

Край с Рачков! Новата любов на Мария Игнатова е нейното...

Странно, само че бленувано предпочитание има Мария Игнатова за 40-ия си рожден ден. По случай юбилея си водещата желае да откри своята сродна душа. Мария не се свени да признае, че търси нова половинка, с която да сътвори семейство.

" За рождения си ден си поисквам мъж! Без подбив! Искам да се разбираме и е без значение дали е доста богат или не ", споделя Игнатова, написа в. " България през днешния ден ".

Блондинката никак няма шанс в любовта. Макар Мария да има няколко съществени връзки зад тила си и даже брак, тя не съумява да задържи до себе си никой от дългогодишните си сътрудници. Актрисата признава преди време от екрана, че всичките й връзки приключват трагично. Водещата на „ Х фактор “ се самоиронизира по време на едно от предаванията, като съпостави връзките си с " Титаник " и " Ромео и Жулиета ".

Игнатова дълго време беше дамата в живота на Димитър Рачков. Преди близо две години двамата се разделиха, само че съумяха да запазят другарски и колегиални връзки. Според слуховете причина за раздялата им става невярност от страна на Рачков. Мария приема тежко обстоятелството, че друга я е заменила, и за малко време тя безусловно се стопи.

Източник: novini.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР