Странно нещо е славата. Дали преди месец знаехте кои са

...
Странно нещо е славата. Дали преди месец знаехте кои са
Коментари Харесай

Феновете, които станаха световноизвестни на Световното в Катар

Странно нещо е славата. Дали преди месец знаехте кои са Ивана Кнол, " Щастливият почитател на Англия ", момичето от Мароко, което обиди Роналдо? Е, даже и в този момент да не знаете кои са те, доста евентуално е да сте виждали техни фотоси в интернет през последните седмици, тъй като Световното в Катар ги направи известни.

Ивана Кнол притегли погледите на почитателите по трибуните по време на дуелите на Хърватия. 30-годишната някогашна Мис Хърватия елементарно завоюва купата " Най-горещата фенка в Катар " .



СНИМКА: БГНЕС

И в случай че се чудите за какво някои мъже са тъжни от отпадането на Хърватия, може би отговорът се крие в обещанието на Кнол да разгласява гола фотосесия, в случай че те бяха спечелила Световното. И въпреки Лука Модрич и компания да отпаднаха на полуфинал от Аржентина, Ивана Кнол завоюва - към 1,5 млн. почитатели в инстаграм от началото на Световното в Катар.

Понякога с цел да станеш прочут ти е нужна единствено харизма. Разбра го " усмихнатият почитател " на Англия, който на трибуните в Катар изглеждаше най-щастливият човек на света, до момента в който държи копие на трофея, който англичаните преследват несполучливо към този момент близо 60 години.



" Трудно мога да измина и 10 крачки, без някой да ме спре за фотография ", споделя фенът на Англия. Допълва, че няма обществени мрежи, само че до него са достигнали и хапливи мнения, които по насила се е научил да пренебрегва.



СНИМКА: БГНЕС

Тежестта на славата може да бъде и непостижима. Разбра го фамилията на 9-годишно момиче от Мароко, което стана известно, с помощта на видео с реакцията му след успеха на африканците над Португалия:

" Къде е Роналдо? Плаче в колата си...Горкият Роналдо ".



Тези нейни думи отприщиха вълна от отрицателни мнения против момичето. Беше публикувано аудио, за което се твърди, че е от нейната майка, в което се извинява на португалската звезда. Споделя, че детето не е знаело кой е Роналдо и просто е повтаряла това, което чува от мароканските почитателите към нея. " Дъщеря ми минава през доста тежко тестване, отхвърля да приказва и да се храни поради мненията по нейн адрес. Уверявам ви, че тя не е желала да обиди Роналдо. Едва на 9 години е, желала е да изрази насладата си, само че за жалост стана жертва на обществените мрежи ", споделя майката.

На срещуположния край бяха страстите за различен марокански почитател, който стана прочут поради танца си дружно с последователи на Сенегал.

" Ето по тази причина е футболът " - обобщават в мненията си почитателите под видеото.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР