Странно ми се струва Корнелия Нинова да говори в един

...
Странно ми се струва Корнелия Нинова да говори в един
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията и нейното оцеляване

Странно ми се коства Корнелия Нинова да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове, и се чудя дали няма някаква логическа или причинно-следствена връзка сред най-различни събития, в това число водените диалози с ГЕРБ за държавно управление в границите на първия мандат и нейната внезапна смяна на позиция.

Това разяснява в коридорите на Народното събрание шефката на депутатите на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Думите ѝ пристигнаха в отговор на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която съобщи, че даването на имунитета от страна на Бойко Борисов е или авансово бягство, или чака, че нещо по делото ще бъде покрито.

“Корнелия Нинова си приписва победи, откакто 16 години не може да бие ГЕРБ на изборите и стигна до обстановка, в която е с 20 народни представители в Народното събрание, през днешния ден е отбелязала като нейна победа отхвърли на Борисов от имунитета му. Призовавайки за обективни присъди, Нинова евентуално не помни, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и каква присъда да получи, а други институции ”, сподели Атанасова.

И добави:

“Бих съветвала да не замесват правосъдната самостоятелна власт в калните си политически игри, тъй като имунитетът, от който Борисов се отхвърля, евентуално се употребява за политическа дъвка, която през днешния ден бе отнета на Нинова и на други бъдещи или сегашни водачи, които ще вършат политически планове ”, сподели още Атанасова.

“Ако има обективна присъда, тя ще е неговата оправдателна присъда по това скалъпено дело ”, добави тя.

“Не е работа на Корнелия Нинова да разяснява бъдещи правосъдни решения, да си гледа партията и нейното оцеляване ”, безапелационна беше Атанасова./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР