Странно жилище беше критикувано, че има най-лошия интериорен декор в

...
Странно жилище беше критикувано, че има най-лошия интериорен декор в
Коментари Харесай

Домът отива на пазара и хората не могат да превъзмогнат неговия невероятен интериор

Странно жилище беше подложено на критика, че има „ най-лошия интериорен фон в страната “, откакто беше оповестено за продажба.

Имотът с три спални в Прескот, Мърсисайд наподобява много прилична вероятност за предстоящ притежател на жилище извън – само че вътрешността му провокира някои ужасени реакции от хората онлайн.

Доминиращите розови и лилави панделки в хола сигурно са самоуверен дизайнерски избор, до момента в който многократното потребление на килим с логото на Chanel в кухнята и спалнята може да не е обичано на всеки. Освен това наподобява има очевиден любимец за избор на дизайн, с блестящо розово, преобладаващо в кухнята и банята.

Сега той се споделя необятно онлайн, откакто описът беше споделен в Rightmove - и хората не се въздържаха, когато трябваше да дадат своята присъда. Журналистът от Express Крисчън Калги беше един от първите, които реагираха на изображенията и написа в X (бивш Twitter): „ Като изключим къщи със съществени вреди от пожар, не мисля, че съм виждал по-лош интериор. “ Друг човек к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР