Странно изказване, и то след една от най-големите победи в

...
Странно изказване, и то след една от най-големите победи в
Коментари Харесай

Изобщо не ми е до снукър, искам да се връщам при жена си!

Странно изявление, и то след една от най-големите победи в кариерата си напоследък, направи един от така наречен най-силни майстори на щеката без към момента ранкинг купа по снукър на сметката си - Дейвид Гилбърт. 36-годишният състезател, който е прочут с прякора Бесния фермер, призна, че няма самообладание да се прибере у дома в Мидландс след продължителните пътувания в Азия, в това число в този момент за World Open, който се организира в затънтения град Юшан.

“Изобщо не ми е до снукър сега, просто желая да се прибера при брачната половинка си (Аби), доста дълги седмици прекарах в пътувания и надалеч от у дома. Въпреки всичко съм удовлетворен, че се оправих на равнище в Китай и завоювах много пари”, разяснява Гилбърт, представен от “Сън”.

" It's nice to finally get a win over him "
David Gilbert was delighted to record his first ranking event defeat of John Higgins.#WorldOpen pic.twitter.com/SaAfIBzNLW
— World Snooker (@WorldSnooker1) September 21, 2017
Гилбърт победи Джон Хигинс с 5:2, с цел да стигне четвъртфиналите в World Open, като на практика преодоля противника, който го надделя в единствения до момента ранкинг край в кариерата му - Международния шампионат (също в Китай) през 2015 година. Бесния фермер по-късно отстъпи с 1:5 на Марк Алън в борба за място на полуфиналите и си потегля от Юшан с 18 хиляди паунда, като преди този момент взе 10 хиляди от четвъртфинала в Откритото състезание на Индия. По подигравка на ориста, тогава пък Гилбърт победи точно Алън, с цел да стигне до въпросната фаза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР