Странно и неразбираемо за зрителите на Биг Брадър остана решението

...
Странно и неразбираемо за зрителите на Биг Брадър остана решението
Коментари Харесай

Фънки И Коцето Станаха За Смях Пред Цяла България! Уж Са Много Големи Мъжкари, Но Треперят! Ето Снимки, Причина Е

Странно и неясно за феновете на Биг Брадър остана решението на Коцето и Фънки да одобряват Светлана Василева в своята група. Тази на каубоите.

Както към този момент знаем, Биг Брадър им даде задача, в която те трябваше да разделят съквартирантите. И да решат кои от тях да живеят в разкош и благоденствие в Къщата. И кои да бъдат превърнати в индианци и хвърлени на студа в мизерни условия.

Не щеш ли, Светлана Василева беше припозната като „ човек “ на Фънки и Коцето. Странно решение, поради непоносимостта на Димитър Ковачев към всички силиконки, кифли и прочие.

Ако забелязахте, първичната позиция на Фънки бе да хвърлят Светлана на „ кучетата “. Демек да я пратят на открито в индианския вигвам. Миг по-късно обаче, до момента в който бяха в Изповедалнята, Коцето се наведе и прошепна нещо на ухото на Ковачев.



Оказа се, че го е „ светнал “ по по този начин значимия въпрос чие гадже е сега Василева и че не е добре да си основават врагове. Научил, че плеймейтката към този момент е част от клана Гущерови, Фънки мигновено премисли позицията си. И си прибра Светлето на топло, написа разкрития.ком.

„ Толкова неспокосно го направиха, че и слепец би видял. Очевидно и двамата не желаят разправии с милионерите Гущерови. И в този момент цялостен месец ще се подмазват на Светлето “, разясняват консуматори в мрежата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР