Странно е за мен, че от БСП, които са част

...
Странно е за мен, че от БСП, които са част
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Истанбулската конвенция е само и единствено за защита на жените от домашно насилие

Странно е за мен, че от Българска социалистическа партия, които са част от ПЕС, се оповестиха срещу Истанбулската спогодба. Това значи, че Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила би трябвало да си седи единствено у дома и да прави курабийки или питка, а не да се занимава с политика, в случай че не се има за мъж. Тази спогодба е единствено и само за отбрана на дамите от домашно принуждение.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев. "С утвърждението на Истанбулската спогодба ще има повече предварителна защита, повече права и отбрана за дамите подложени на домашно принуждение. Ще има и по-сериозни ограничения по отношение на хората, които ползват принуждение над дами. В Европарламента всички социалисти гласоподаваха "за " Истанбулската спогодба. С изключение на няколко депутати от крайните консерватори, всички групи гласоподаваха "за ". От българските евродепутати само Ангел Джамбазки гласоподава "въздържал се ". Много е значимо е да се изясни същността на Истанбулската спогодба. Никъде не се вкарва невиждането разбиране "трети пол ". приказва се за баланс сред половете. Има единствено мъжки и женски пол. Тази спогодба е единствено за отбрана на дамите от домашно принуждение ", повтори Ковачев.

"Срамно ми е от част от изказванията, които чух в българското публично пространство. Тази спогодба няма нищо общо с понятието "трети пол ". Има доста подправени вести. Че Европейска комисия ще ни стопира ракията, розовите домати, шкембето. На тези подправени вести се хващат и доста образовани хора. Аз също, в случай че прочета новината единствено от една медия, мога да допускам. Точно за това би трябвало да разбираем предназначението на Истанбулската спогодба. Тя е ориентирана единствено към отбрана на жертвите. Всички други тематики, за които се тормозят хората, са тематики, само че те са отвън обсега на Истанбулската спогодба. Срамно е, че социалистическа партия не поддържа тази спогодба. Социалистите би трябвало да са на барикадите и да пазят правата на дамите. Според мен по тематиката би трябвало да се изкаже и президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила ", безапелационен беше евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР