Странно е как един голфър може да много известен, без

...
Странно е как един голфър може да много известен, без
Коментари Харесай

Това е най-секси жената на годината

Странно е по какъв начин един голфър може да доста прочут, без даже да се състезава на професионално равнище. Или пък кариерата му да е минала на най-високо равнище.
 Пейдж Спиранак, Тайгър Уудс и двете огромни аргументи да е по-популярна от сътрудника си в Instagram
Двете огромни аргументи, заради които хората харесват Пейдж Спиранак

Самата тя ги акцентира

Е, може, когато се казваш Пейдж Спиранак . 29-годишната американка е измежду най-популярните персони в света на голфа, като в Instagram почитателите ѝ са над 3 милиона. През 2018 година тя се снима във секси фотосесия за Sports Illustrated Swimsuit.

А в този момент бе оповестена от Maxim за най-секси жена на годината. И да, Пейдж е на корицата на списанието с предизвикателно разкопчана бяла риза, само че (за радост) това не е единствената секси фотография.

Пейдж Спиранак сменя няколко визии, като общото сред тях е, че облеклата не са изключително доста. А и постоянно са " напълно повърхностно " разтворени. От късо сако с дълъг ръкав до червен цялостен бански в жанр " Спасители на плажа ".

Оказва се, че Спиранак е първата спортистка, която бива оповестена от Maxim за най-секси жена на годината. Победата обаче не е била по никакъв начин лесна, тъй като се е справила с конкуренцията на дами като Меган Фокс, Кайли Дженър, Оливия Родриго и Ана де Армас.

През миналата година изпълнителката Теяна Тейлър бе оповестена от списанието за най-секси жена, до момента в който през 2020 година традицията бе прекратена поради пандемията. Но някои от предходните победителки са Оливия Кулпо (2019 г.) и Кейт Ъптън (2018 г.).

Всеки, който е хвърлял (минимум) един взор на профила ѝ в Instagram, знае, че Пейдж обича да предизвика с избора си на облекло. Дори когато играе голф. Пред Maxim тя споделя, че не се пробва да дава образец на останалите дами, че по този метод би трябвало да търсят внимание.

Не, тя желае да насочи посланието, че дамите могат и би трябвало да носят това, което желаят. Без значение дали това се харесва на хората. Допълва и че когато носи по-малко или по-изрязани облекла, се усеща по-свободна в придвижванията, които прави.

Интересното е, че като дете Пейдж е била запалена по художествената гимнастика и е мечтаела да се състезава на професионално равнище. Но астмата и проблеми със скалпа, поради които косата ѝ е падала, са довели до доста насмешки от останалите девойки.

Пейдж Спиранак споделя, че те са я тормозели толкоз доста, че за един неин рожден ден даже са изхвърлили тортата, която тя е донесла, с цел да почерпи, пред очите ѝ. В последна сметка, не това я стопира от фантазията ѝ, а фактът, че в основни моменти получава тежки травми.

Преди да открие огромната си обич в лицето на голфа се е пробвала да тренира и тенис. Самата Спиранак споделя, че не е можела да повярва, че точно тя е определена за най-секси жена на годината от списанието.
 Пейдж Спиранак, мачът сред Логан Пол и Флойд Мейуедър и премеждията, които е имала
Когато искаш да гледаш Пол против Мейуедър, само че съседите вършат секс

Пейдж Спиранак е имала инциденти

В Instagram тя написа още, че за нея да бъдеш секси значи да си убеден и да се чувстваш удобно в личната си кожа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР