Странно е, че майка ми се разболя. Тя много се

...
Странно е, че майка ми се разболя. Тя много се
Коментари Харесай

Марта Вачкова разказа за кошмара: Майка ми пипна К-19, въпреки че...

Странно е, че майка ми се разболя. Тя доста се пазеше. Всички я пазехме, не се виждахме с нея. Това съобщи в ефира на Нова телевизия актрисата и звезда от "Откраднат живот " Марта Вачкова.

"Тя живя в провинцията цялото лято. Дойде си в последния миг, в който можеше да си пристигна - през края на октомври. Постоянно беше с маска и ръкавици. Само едно излизане е имала - до магазина. Всички правила е спазвала до прекаленост ", изясни Вачкова.

"Има значение, че е стара жена и има доста съпътстващи заболявания. В началото се надявахме, че това е просто простуда. Беше излязла с мокра коса да простира. Температурата обаче не падаше ", призна актрисата.

" Около 20 дни влачеше заболяването и се чудеше какво е . Ние снимахме „ Откраднат живот “ и не можех да пожертвам да занеса нещо на сътрудниците ми, по тази причина не се виждах с майка ми ", описа тя.

Майката на актрисата описа и от първо лице във видео, особено записано за утринния блок на Нова телевизия, по какъв начин е изкарала заболяването:


"Вече месец и половина откогато се разболях. Първоначално настинка, след това ме повтори . Минах през всички признаци на заболяването. Б еше цялостно с лежащи по пейките хора в болничното заведение. Бяхме в отделението 4 дами тежки случаи. Всички лекари бяха деликатни и се стараха. Вдъхваха ни сили и жизненост ", описа майката на актрисата и добави:

"Много страдах, че не виждах лицата на тези хора, които ни лекуваха. На сестрите, на доктор Томов и всички в болничното заведение “.

Вачкова продължи описа за случилото се:

„ За възрастните хора това е ужасно значимо. Владо изкара в дома си заболяването. Точно Токмакчиев също. Възрастните са ужасно уплашени, чуват всички страхотии, които приказват. Д-р Томов оказа помощ на мама, само че и на Владо ", призна Вачкова.

"Аз към този момент съм направила 6 теста. Той има златни ръце, нищо не усетих, когато ми взимаше теста. Има доста благи очи. Ние не знаехме по какъв начин наподобява този човек, добре че Владо откри негова фотография. Звездите през днешния ден са нашите лекари. Искам да благодаря на докторите “, сподели тя и сподели тениска, на която е изобразен медикът, оказал помощ на майка й в тежкия миг.


"Майка ми мислеше за лекарите и медиците, повече в сравнение с за себе си. Чувахме се и не ми говореше по какъв начин е тя, а че отново някоя сестра е припаднала от отпадналост към този момент “, приключи актрисата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР