Странни неща се случват на стадион Българска армия. Не става

...
Странни неща се случват на стадион Българска армия. Не става
Коментари Харесай

Откога думата титла действа напрягащо на Армията?

Странни неща се случват на стадион " Българска войска ". Не става въпрос за продажбата на по средата на сезона или " играйкането ". Един от най-хубавите футболисти, играли в Борисовата градина през последните 20 години, сподели, че говоренето за шампионска купа пречи на тима на. Друг пък съобщи в прав текст, че " второто място е авторитет за всеки тим по света ". Определено се вижда някакво примирение. Чакайте – за " Армията " ли приказваме? Това не е съществено някак. Жалко. Що за нелепости!

Спомням си един мач напролет на 2000 година. На " Армията " гостуваше. Мачът стартира с минута безмълвие в памет на именития Крум Милев – Чичето, който си беше отишъл три дни по-рано. Владо Манчев откри със страховит гол от воле, след пас на Методи Деянов от центъра. Малко по-късно обаче гостите изравниха, забъркаха бетон, дуелът се закучи и последният съдийски сигнал пристигна при 1:1.

В този миг към ложата на " Армията " полетяха капачки, слънчогледови семки и безчет псувни. Веднага по-късно публиката се нахвърли върху треньора Спас Джевизов – същият, за който в бранш " Г " се пеят две песни. Виковете " оставка " бяха най-малкото по адрес на Спас, който стоеше втвърден наоколо до тунела и гледаше към озверялата аудитория със сълзи на очи. Това не се не помни. Вечерта напредна съществено, а " алените " не напускаха постройката откъм съблекалнята, тъй като начело крясъците " оставка " и " вън " не спираха.

Такива бяха времената. Хората знаеха, че на този стадион сезон без купа значи неуспех. А в този момент второто място било авторитет...
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР